Més información sobre la calçotada del 15 de març de 2018
8 de febrer de 2018
Hola amics totes i tots,
Animeu-vos a la calçotada .... per ara hem rebut poques respostes i si bé encara hi ha temps per el dia 15 de març, ens aniria bé saber quanta gent pensa venir encara que a ultima hora hi hagi algú que no pugui o que s'hi afegeixi... Tornem a posar el programa...
Com ja alguns sabeu per al proper “dinar de germanor” en Roman Galimany ens proposa de fer una calçotada a Valls , cosa que la junta hem acceptat encantats i esperem que us interessi a molts.
Però no és sols això sinó que també ens proposa visitar el monestir de Santes Creus a la tarda i encara més pel vespre, a les 20:00 ens convida a un concert de violí, piano i orquestra. Podeu veure el programa adjunt.
La Proposta és per el dijous dia 15 de març del 2018.
1. La calçotada a Cal Mosso, de Santes Creus. Es de Valls, on tenen el restaurant de Cal Ganxo. Son els de més prestigi i qualitat. En el preu inclou l’entrada per la visita al Monestir de Santes Creus, després de la calçotada.
Com es pot veure en a enllaç d’aquest restaurant esta tot molt ben explicat.
http://www.restaurantcalmosso.com/cat/calcotada.HTML
2. La visita al Monestir de Santes Creus està inclosa en el preu de la calçotada.
3. El concert al Teatre Principal de Valls és a les 20:00 h. Duració uns 90 min. Adjuntem el repertori del concert i el currículum dels intèrprets. Al concert ens hi convida en Roman.
Per aquesta diada proposem que es pot venir acompanyat.
La arribada al restaurant serà a les 13:00 h, la visita al Monestir de Santes Creus cap a les 16:00 i el concert a les 20:00.
Per poder-ho gestionar millor necessitem saber el més aviat possible el nombre d´interessats quina opció escolliu:
Opcions i nombre de persones:
1.- Calçotada + visita a Santes Creus: 40,--€
2.- Calçotada + visita a Santes Creus + Concert: 40,-- €
3.- Vindre acompanyat de . . . persones.
El termini per apuntar-se és fins el 10 de Febrer indicant l'opció escollida i el nombre de persones que sereu enviant un mail a secre.mjubilats.germanstrias@gmail.com.
Per al pagament ja us ho anunciarem més endavant, caldrà fer una transferència al compte de l’Associació.
Aquesta serà una bona ocasió per retrobar-nos i passar un dia en bona companyia.
La Junta
Gener 2018
PROGRAMA CONCERT
Teatre Principal de Valls
Dijous, 15 de març de 2018 a les 20.30 h
Elina Sitnikava, violí
Miguel Ángel Dionis, piano
Primer premi 2016 del Concurs Paper de Música
ELINA SITNIKAVA
Elina Sitnikava (Minsk – Bielorússia, 1990). Va començar a tocar el violí als cinc anys. Posteriorment, va estudiar a l'Acadèmia Estatal de Música de Bielorússia, a Minsk. Des del curs 2010-2011 és alumna de l'Escola Superior de Música Reina Sofia, al Departament de Violí / Telefónica amb el professor titular Zakhar Bron. Gaudeix de beca de matrícula CLH i
de residència Fundació Albéniz. Ha rebut classes magistrals de Vadim Gluzman, Horaci Grach, Mauricio Fuks i de Vadim Gluzman. Ha estat guardonada amb primers premis en ciutats com ara Chisinau (Moldàvia) i amb segons premis a Kíev (Ucraïna) o a Minsk. El 2012 va guanyar el segon premi en la categoría sènior del XII Concurs Internacional per a Joves Violinistes Karol Lipinski i Henryk Wieniawski de Lublin (Polònia). El 2014 va guanyar el primer premi del Concurs Violins per la Pau celebrat a Màlaga. El curs 2015-2016 va guanyar el primer premi en el Concurs Internacional Paper de Música de Capellades en la seva XXVII edició. L'any 2000 va tenir la primera experiència orquestral, i més tard va actuar amb les orquestres Nacional de Cambra i Simfònica Nacional de Bielorússia, amb les que ha interpretat Les Quatre Estacions de Vivaldi, el Concert per a violí núm. 5 de Mozart o el Concert per a violí núm. 1 de Bruch, entre d'altres. Com a alumna de l'escola, ha format part de l'Orquestra Simfònica Freixenet, sota la direcció de Jesús López Cobos, Pablo González i Josep Pons, així com de l'Orquestra de Cambra Sony de l'Escola Superior de Música Reina Sofia, dirigida per Maximiliano Valdés i Antoni Ros Marbà, i actualment és membre del Duo Prokofiev.
Miguel Ángel Dionis (Santa Cruz de Tenerife), becat pel govern autònom de Canàries es trasllada al CSMB per realitzar els estudis de grau superior sota la direcció de Miquel Farré. Ha realitzat cursos amb Guillermo González, Josep Colom, Miquel Farré, Àngel Soler, Claude Helffer, James Avery, Jorge Pepi, Dimitri Bashkirov i Edith Fischer. Primer premi en el XI Concurs Nacional de piano Joan Massià, el segon premi en el XXIV Concurs de Joves Intèrprets de piano de Catalunya, el primer premi en el concurs de piano Cercle XII de gener, el segon premi de solistes de la mostra de música de la Generalitat de Catalunya, el primer premi en el XXV Concurs de Joves de Catalunya i el primer premi en el concurs de la Universitat Ramon LLull.
Ha fet enregistraments per a Ràdio Nacional d'Espanya, Suisse Romande, Televisió Espanyola, Televisió Canària i TV3, Stuttgart TV i Berlin TV. Ha fet de solista amb diferents orquestres sota la direcció de Víctor Pablo Pérez, Maximino Zumalave, Mark Peters, Paul Opie, Albert Argudo i Alejandro Posadas.
Actualment és professor repertorista al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l'Escola Superior de Música de Catalunya
Sonata per violí i piano No.5, Op.24 Ludwig van Beethoven Concert per violí en Re Major Op. 35 Peter I. Tchaikovsky Canzonetta: Andante
Allegro vivacissimo
Pausa
Fantasìa per violí i orquestra sobre temes Franz Wxman de l’òpera “Carmen” de G. Bizet Meditació de l’òpera "Thaïs” Jules Massenet Tambourin Chinois, Op.3 Fritz Kreisler Romanza Andaluza Pablo de Sarasate Op.22 num.3 (Las Danzas españolas) Danza Spañola n°1 de "La Vida breve". Manuel de Falla